Termeni conditii Aranjamente Florale

Comanda Aranjamente Florale

Termeni conditii aranjamente florale

Comanda Rapida: 0744.604.395
Termeni conditii Aranjamente Florale
Termeni conditii aranjamente florale

Termeni si conditii

Termeni si conditii magazin aranjamente florale

Flori la promotie
Cos Ginger, Santini, Trandafiri, Heliconia, Anthurium
Aranjament floral in vas, Amarylis, Orhidee, Anthurium
Cos Hortensia, Amarylis, Anthurium, Trandafiri albi
Jerba Amaryllis, Anthurium
Lumanari Cununie Trandafiri roz
Aranjament in vas Hortensia, Strelitzia, Anthurium, Trandafiri
Aranjament floral in vas Agapanthus, Hortensia, Anthurium
Aranjament Sicriu Amaryllis, Trandafiri
Aranjament floral in vas Anthurium, Lisianthus ,Trandafiri
Aranjament floral in vas Lalele mov, Orhidee, Anthurium alb
Coroana Trandafiri rosii, Anthurium alb

Drepturi de autor
Toate imaginile, textele, logo-urile, prezentate pe www.aranjamente-florale.ro sunt proprietate exclusiva a companiei S.C. NATALIA PROD-IMPEX S.R.L. Preluarea si utilizarea lor in scopuri comerciale fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare. Este permisa copierea sau tiparirea imaginilor, textelor, doar in scopul plasarii comenzilor si doar in urmatoarele conditii:

Imaginile, textele si orice alte materiale nu vor fi modificate. Vor fi folosite doar pentru uzul personal, necomecial. Orice copie a acestora trebuie sa includa instiintarea de copyright.

Orice incalcare a acestor prevederi, atrage raspunderea potrivit legii.

 

 

Comanda dumneavoastra prin www.aranjamente-florale.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:


Politica de refuz/acceptare a comenzii
Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Anularea sau schimbarea comenzii de catre client
Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0744 604 395, 0722 350 811, 0769 677 693.
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa rezolvam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

Rezolvarea problemelor legate de plata
Decizia de a cumpara flori online pe www.aranjamente-florale.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.mobilpay.ro . Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0732 148 256.
Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.

Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp
In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

Aranjamente deteriorate
Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.
Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.
 

Garantii oferite de noi
Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:
         >  Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.
         >  Livrarea a intarziat la data agreata.
         >  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.
         >  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.
         >  A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.
Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.
 

Regimul ofertelor speciale
Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

 
Folosirea datelor personale folosite in comunicarea cu www.aranjamente-florale.ro
Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.
     >   Numele
     >  Adresa de email - Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.
     >  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent, vom folosi acest canal.

      >  C.N.P. – Este necesar in momentul plasarii comenzii, pentru a fi inclus in  factura.

termeni conditii utilizare magazin aranjamente florale

© 2024 Aranjamente Florale
termeni si conditii   ANPC
comanda livrare, comanda aranjamente florale, aranjamente florale
creare magazin online