Comanda Aranjamente Florale

Comanda Aranjamente Florale

Comanda aranjamente florale

Comanda Rapida: 0744.604.395
Comanda Aranjamente Florale
Comanda aranjamente florale

Comanda / Livrare

detalii plasare comanda si info despre livrarea produselor comandate

Flori la promotie
Aranjament floral in vas Hortensia, Lisianthus, Trandafiri
Cos Hortensia, Amarylis, Anthurium, Trandafiri albi
Aranjament floral in vas Agapanthus, Hortensia, Anthurium
Aranjament Sicriu Amaryllis, Trandafiri
Coroana Trandafiri albi, Orhidee
Jerba Amaryllis, Anthurium
Aranjament floral in vas Lalele mov, Orhidee, Anthurium alb
Cos Ginger, Santini, Trandafiri, Heliconia, Anthurium
Coroana orhidee, Trandafiri, Liliac
Lumanari Cununie Trandafiri albi si rosii
Coroana Trandafiri rosii, Anthurium alb

1.  Selectarea produsului dorit:

Selectati categoria de produse care va intereseaza, alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in Cos". Aceasta operatiune poate fi repetata daca doriti sa achizitionati si alte produse. In cosul de cumparaturi puteti vedea in orice moment ce produse ati adaugat, in ce cantitate si care este pretul lor total. Tot aici puteti modifica numarul de bucati al unui produs, stergerea unor produse sau adaugarea altora. Daca ati facut modificari, nu uitati ca dupa ce alegeti cantitatea finala si produsele, sa apasati butonul "Actualizeaza Cos". Dupa ce ati adaugat / modificat produsele si cantitatile dorite, apasati butonul "Expediere Comanda". Veti fi directionat catre urmatoarea pagina unde se gaseste un formular care trebuie completat cu datele dumneavoastra, adresa de livrare, modalitatea de plata, metoda de livrare care va avantajeaza, modalitate de contact, etc. Deocamdata www.aranjamente-florale.ro foloseste doar trei modalitati de plata: Ramburs, Transfer Bancar, Ordin de Plata. Datele pentru Transfer Bancar si ordin de Plata le gasiti in sectiunea "Contact". Dupa toate acestea, daca doriti sa finalizati tranzactia, apasati butonul "Trimite Comanda". In acest moment comanda va fi inregistrata si dumneavoastra veti primi un e-mail de confirmare. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii si alte detalii daca este cazul. Va oferim posibilitatea de a efectua comenzi rapid si simplu prin telefon. Exista trei numere de telefon disponibile, pe care le gasiti in sectiunea "Contact".

 

2. Livrarea

Livrarea produselor comandate se face in prezent prin curier personal de Luni pana Duminica,  in intervalul orar 08:00 - 21:00. Comenzile lansate dupa ora 21:00, vor fi livrate a doua zi.  Curierii nostri va vor contacta telefonic inainte de livrare pentru a confirma daca puteti primi comanda la adresa stabilita. Incercam sa livram produsele comandate in cel mai scurt timp posibil, in functie de data si ora la care a fost efectuata comanda. Deocamdata limitam livrarile doar in Bucuresti si Ilfov, urmand ca intr-un timp inca nestabilit sa extindem aria de acoperire si in alte judete din tara.

 

3. Confidentialitate

Nu exista limita minima pentru a putea efectua o comanda. Garantam confidentialitatea datelor dumneavosatra. Adresa de e-mail, numerele de telefon, datele personale, fac numai obiectul relatiei pe care o aveti cu site-ul www.aranjamente-florale.ro  Nu dezvaluim tertilor si colaboratorilor nostri aceste date. Nu incurajam sub nicio forma mesajele electronice de tip SPAM.

 

detalii plasare comanda si info despre livrarea produselor comandate

© 2024 Aranjamente Florale
termeni si conditii   ANPC
comanda livrare, comanda aranjamente florale, aranjamente florale
creare magazin online